DJI Wind 4

Få pris
  • Ej i lager


Med DJI Wind 4 får du:

  • Damm- och vattentålig upp till IP56
  • Upp till 40 minuters flygtid
  • Upp till 10 kg nyttolast
  • Användarvänlig och hög flygsäkerhet
  • >

DJI importör

Köper direkt från DJI

Fri frakt

Över 1000+ SEK

Snabb leverans

Skickar dag-till-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Pris matchning

Vi erbjuder pris matcher

Bra kundservice

5 stjärnor på Trustpilot

Enterprise drone

DJI Wind 4 er specielt designet til at imødekomme de kommercielle droneoperatørers behov. Det er en quadcopter, der er i stand til at transportere en bred vifte af redskaber op til maksimalt 10 kg. Den er bygget til at rumme ekstra last på undersiden af dronen ved hjælp af en forsygningsboks. Udover forsyningsboksen, så er det også muligt at montere en megafon, noget som ville være et glimrende supplement til søgnings- og redningssituationer.

Alsidighed

DJI Wind 4 er designet til at være en alsidig platform, der også passer til en række industrielle applikationer. I lighed med M600 har den et indbygget mobilt SDK, der muliggør tilpassede integrationer. Optrækkeligt landingsstel tillader selv de største laster, der skal fastgøres til undersiden af platformen - dette kan styres i luften uden at operatøren skal lande dronen.

Megafon

DJI Wind 4 kan også leveres med en megafon, som vil være til stor nytte for dem, der har brug for at styre folkemængder eller finde folk under søgnings- og redningsopgaver. Transmission sker via en ekstern mikrofon med en rækkevidde på 5 kilometer.

Kamera muligheder

DJI Wind 4 er i øjeblikket kompatibelt med flere sensorer fra Zenmuse-serien (X3 / Z3 / XT / X5 / X5R / Z30 / FLIR DUO). Muligheden for de mange forskellige kamera-sensorer gør, at DJI Wind 4 både kan benyttes inden for beredskab, inspektion, kortlægning mv.

Kraftfuld og driftsikker platform

Uanset om der arbejdes tæt på strømkabler, telemaster eller broer hvor der ofte er risiko for ulykker, så er DJI Wind 4 en ekstrem robust og driftsikker drone, som er meget modstandsdygtig overfor vind og vejr. Dronen er bl.a. vandresistent op til IP56 som svarer til kraftigt regnvejr.