• Fraktfritt vid köp över 1000 SEK
  • Snabb leverans
  • Prismatch

DJI S900

11 999 SEK

  • Finns i lager i webshop

Skickas idag när du beställer före 15


DJI S900 är en hexacopter där du kan montera flygdator, fjärrkontroll och andra delar.

Vi rekommenderar följande att flyga:

DJI importör

Köper direkt från DJI

Fri frakt

Över 1000+ SEK

Snabb leverans

Skickar dag-till-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Pris matchning

Vi erbjuder pris matcher

Bra kundservice

5 stjärnor på Trustpilot

Introduktion

DJI S900 er en professionel hexacopter der kan bære kamera og gimbal for Sony Nex 5/7 Panasonic 3/4 og Black Magic Pocket Camera.

Fordelen ved DJI S900 er, at dronen er let, stabil og stærk. Den er nem at transportere og den er lavet kulfiber for at gøre platformen let men samtidig stærk.

Nem installation med nyt strømsystem

Hele strømføringssytemet er redesignet for, at øge sikkerheden og driftstabiliteten. De nye guld-belagte lejre sikre strømmen føres konstant og korrekt ud til hele systemet, og med det unikke skruesystem sikre det en nem og hurtig installation. Skruesystemet sikre ligeledes, at delene er sikret under flyvning.

Professionel kvalitet

DJI S900 vejer kun 3,3 kg, hvilket betyder, at dronen kan komme under 7kg selv med kamera, gimbal og batteri monteret. Dette giver en nemmere administration i forhold til godkendelse hos Trafikstyrelsen i Danmark. DJI S900 kan i alt løfte 8,2 kg og har en flyvetid på ca 18 minutter.

En komplet udstyret DJI S900 kan holde vægten under 7 kg ved, at vælge 9.000 mAh-batterierne, der vejer 1.173 gram. Batterierne på 16.000 mAh vejer 1.932 gram.

360° optagelser

DJI S900 kommer med optrækkeligt landingsstel, hvilket betyder, at der er frist udsyn for alle vinkler, uden at der kommer objekter fra dronen i vejen.

Reduceret vibrationer giver klare billeder

DJI S900 er udstyret med et gummiophæng der separerer kamera og gimbal med resten af dronen. Dette betyder at de mikrovibrationer dronen producerer under flyvningen, er minimale, da de to dele er adskilt.

Stærke motorer

DJI S900 er udstyret med seks højtydende motorer. De elektroniske strømregulatorer kan producere 40A til hver motor. Dette giver en hurtig reagerende drone med stærk løfteevne.

Foldbare propeller

For at gøre transporten nemmere kan både propeller og armene foldes ned, således, at S900 nemt kan tages med. De innovative arme og propeller foldes hurtigt op og ud.

Pakken indeholder

  • S900-drone

Guide til tilvalgsmuligheder

Guide kommer snart...