• Fraktfritt vid köp över 1000 SEK
 • Snabb leverans
 • Prismatch

DJI Ronin 1

22 999 SEK

 • Ej i lager


Med DJI Ronin 1 får du:

 • En mångsidig produkt
 • Snabb och enkel att installera
 • En pålitlig plattform
 • Fungerar för små och medelstora kameror
 • Stabila inspelningar med DJI-teknik

Relaterade produkter

DJI importör

Köper direkt från DJI

Fri frakt

Över 1000+ SEK

Snabb leverans

Skickar dag-till-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Pris matchning

Vi erbjuder pris matcher

Bra kundservice

5 stjärnor på Trustpilot

Expertutlåtande om DJI Ronin 1

Kort om produkten

Med DJI Ronin 1 får du toppklass stabiliserings precision. Med hjälp av DJIs avancerade stabiliseringsteknik säkerställer Ronin 1 att bilderna från din mindre eller medelstora kamera är helt fria från vibrationer.

Ronin 1 är en flexibel plattform med snabb konvertering till olika kameratyper. Samtidigt har Ronin 1 en lång batteritid som ger upp till 4 timmars drift.

Tillämpningar

Ronin 1 är ett mer effektivt och ekonomiskt fördelaktigt substitut för de klassiska dollyspåren. Ronin 1 ger dig ett vackert stabiliserat skott när du producerar scener med rörelse. Om du till exempel följer en person i rörelse eller en bil i rörelse, är en Ronin ett värdefullt verktyg för att uppnå ett professionellt produktionsvärde.

droneekspert

Toke Kristian Suhr

Expertrecension av DJI Ronin 1

Fördelar

 • Flexibel plattform för många kameror
 • Exakt stabilisering
 • Lång batteritid
 • Användarvänlig plattform

Utmaningar

 • Tungare än handhållna stabilisatorer
 • Ta dig tid att kalibrera kameran till Ronin

Övergripande bedömning

4,2 / 5 stjärnor

Introduktion

DJI Ronin markerer et markant skifte i kamerastabelisering, udviklet til professionelle filmfolk.

Dens specialbyggede sensorer, kraftige motorer og avancerede algoritmer giver præcision i verdensklasse i dine hænder.

Kan bruges med forskellige kameraer

DJI Ronin kan hurtig omstilles til forskellige kameratyper. På under fem minutter kan du sætte det ønskede kameraet i kameraholderen, og lade den indbyggede ATS (Auto Tune Stability), kalibrere stabilisatoren. Dette effektive automatiske system gør at du kan hurtigt og nemt både kalibrere stabilisatoren og skifte kamera, ved blot at trykke på en knap. Der behøves ikke værkstøj for at skifte kamera, da alle dele i DJI Ronin er velintegreret tænkt. Du kan benytte alle typer af kamera til stabilisatoren så længe at dimensionerne er større end 225mm, 140, 195mm (H,LB). DJI Ronin kan klare kamera-vægt på over 7kg. Det vil sige, at du fx kan benytte RED EPIC-kamera sammen med DJI Ronin.

mange supporterede kameratyper

Hurtig og nem balancering

Du sparer tid, ved at montering og kalibrering tager under fem minutter at gennemføre. Du skal sætte kameraet på, og uden brug af værktøj kan du balancere kameraet via de røde håndskruer, som indikerer hvor der skal skrues. Du kan via iPhone-applikationen fin-tune din stabilitet via en automatisk funktionalitet. Dette betyder, at du nemt og effektivt kan gå i gang med at få stabile optagelser.

Styr tilt og rotation

Du kan med den medfølgende fjernkontrol styre hvor kameraet skal pege hen. Med fjernkontrollen kan du få stabilisatoren til at få kameraet til at pege op/ned eller til siderne. Du kan på fjernkontrol vælge hvor hurtigt kamerabevægelserne skal foregå således, at kameraet er langt nemmere at styre for 2.-operatøren. Den indbygget signalmodtager i DJI Ronin kan også bruges til eksterne fjernkontroller via D-bus, hvis dette ønskes. Du kan nemt skifte indstillinger på fjernkontrol ved hjælp af de to øverste knapper. Du kan fx indstille slowmotion tilt eller pan ved at aktivere en af knapperne.

DJI Ronin Controller

Kvalitetsprodukt - stærk og holdbar

DJI Ronin er skabt til at blive brugt. Stabilisatoren er produceret af sildstærk aluminium og velintegreret kredsløb. Dette betyder at der ingen løse ledninger er at finde på DJI Ronin hvilket giver en stabil og elegant kamerastabilisator.

Stel i slidstærkt aluminium

Baseret på Zenmuse-algoritme

Algoritmerne og teknologien bag DJI Ronin, er udarbejdet gennem en årrække af andet stabiliseringudstyr fra DJI, som gør Zenmuse-teknologien til den mest afprøvede og pålidelige stabiliseringsteknologi der findes. Dette gør, at du som operatør ikke skal tænke på bevægelserne der udføres, da samtlige rystelser vil blive stabiliseret til perfektion.

Zenmuse IMU

Sæt indstillinger via iPhone og Android

Med DJI Ronin kan indstillinger og andre parametre ændres og sættes via bluetooth, og den gratis applikation der kan hentes i Apple Store eller Android Store. Dette giver dig en hurtig trådløs mulighed for at ændre småindstillinger unden, at stabilisatoren skal tilsluttes computer via USB. Du behøver derfor ikke en PC eller andet til at fx genkalibrere DJI Ronin. Du kan hurtigt og nemt trådløst, finindstille, se statistikker over performance imens du er på produktionssitet. Dette sparer tid og er utrolig lav-praktisk.

DJI Assistent på iPhone

Højtydende motorer

Stabiliseringen foregår helt praktisk ved, at tre højtydende motorer drejer modsat af de bevægelser der registreres. Motorene har et meget højt omdrejningspunkt og er kraftfulde, hvilket giver stabilisering til tunge kameratyper såvel som lette. Udregninger af via algoritmerne fra sensorerne foregår via den avanceret indbygget 32-bit DSP-processor, som giver hurtigere udregninger end en ARM-processer.

Ronin med monteret kamera

Alle detaljer er gennemtænkt og godt integreret

Med DJI Ronin er der tænkt på alle detaljer. Du kan nemt og hurtigt fjerne holdegrebet via løsnehåndtaget, hvis du fx ønsker, at sætte stabilisatoren op på en kran fra et håndholdt skud. Ligeledes er der plads på håndtaget til en skærm, så du kan se hvad kameraet ser. Disse dele kræver ikke værktøj at løsne.

På DJI Ronin kan der nemt påsættes et Follow Focus-system, da der både er to standard 15mm stænger til påmontering, samt to 12V-reguleret P-udgange og én USB-udgang.

DJI Follow Focus system

Nemt batteriskifte

DJI Ronin får strøm via et 4S 3.400 mAh-batteri på 14,8V. Dette giver ca fire timers drifttid. Batteriskiftet sker nemt ved at løsne håndskruen. Der ét batteri og oplader sammen med DJI Ronin. Ladetiden er ca én time. På bagsiden af batterier er der en LED-indikator, der viser hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.

Batteri til Ronin

Virker med HD-Livestream

Med DJI Ronin kan du nemt påsætte DJI LightBridge for at kunne se og streame HD-signal direkte fra kameraet. Der findes allerde preinstalleret strømudtag og video-signal, som er beregnet til DJI LightBridge.

DJI Lightbridge

Transportkuffert medfølger

Der medfølger en stærk og sikkert transportkasse med hjul til DJI Ronin. Der er plads til alle dele der kommer med DJI Ronin.

Transporttaske med indhold

Hvad er der i pakken?

 • - Komplet Ronin
 • - Gimbal
 • - Handle Bar
 • - Fjernkontrol (2,4 Ghz)
 • - Tuning Stand
 • - Oplader (110v-240v)
 • - DJI Smart Batteri
 • - Kabelpakke
 • - MicroUSB kabel
 • - Camera Moungting Plate
 • - Extension Rod Holder
 • - Extension Rods i justerbar længde
 • - Tilbehørspakke

Videoguide til DJI Ronin