• Fraktfritt vid köp över 1000 SEK
 • Snabb leverans
 • Prismatch

DJI Mavic 2 Pro (inkl Smart Controller)

Ej i lager
Lagerdato tilgår snarest
SPAR 3 100 SEK 17 899 SEK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Finansering:

Ekspertens anmeldelse

Kort om produkten

Mavic 2 Pro är den ultimata fotodronen som har det bästa av båda lägrena; en vikbar bärbar plattform och en aldrig tidigare skådad Hasselblad kamera som tar 20 MP bilder med en 1 " sensor och reglage 4K, 10-bitars video.

Mavic 2 Pro-kameran har en rad professionella alternativ som justerbar slutare och Hasselblad-färgnoggrannhet, vilket gör att materialet kan användas professionellt och matchas med de större kamerorna - både bild och video. Mavic 2 Pro har också många intressanta funktioner som "Hyperlapse" funktion.

Tillämpningar

Mavic 2 Pro är en intressant universell plattform som kan lösa allt från bilduppgifter till komplex datasamling för kartläggning.

Mavic 2 Pro är utmärkt för bild- och filmproduktion på grund av den höga detaljnivån i bilden. Mavic 2 Pro drone är också din favorit lösning om du behöver utföra 2D- eller 3D-kartläggningsuppgifter eller andra situationer där detaljnivåen i bilden är viktig. Samtidigt är Mavic 2 Pro vår rekommendation om du behöver utföra professionella inspektioner på grund av de bra kamera- och säkerhetssensorerna som hjälper dig att flyga nära objekt utan att riskera en kollision.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fördelar

 • FordeleHasselblad kamera i osynlig hög kvalitet
 • FordeleSäkerhetsgivare i alla riktningar
 • FordeleVikbar plattform som lätt kan transporteras
 • FordeleTyst propellern

Utmaningar

 • UlemperInget optiskt zoomalternativ

Övergripande bedömning

" Fremragende "

5 /5 stjärnor

Smart foldbar drone med Hasselblad kamera

DJI Mavic 2 er udstyret med 4K-kamera fra selveste Hasselblad

Den store 1'' CMOS-sensor sørger for høj dynamic range og 100mbit bitrate. En kamerakvalitet der hidtil kun er set på større og ikke-foldbare dronemodeller.
Du kan via mekanisk blænde fra F2,8-F11 styre lysindfaldet og din dybdeskarphed. ISO-værdien strækker sig fra 100-6400, hvilket giver en fordel under ringe lysforhold, der ellers har været en akilleshæl for droner med mindre kameraer.

DJI Mavic 2 tager billeder i 20 MP med mulighed for JPEG og RAW. Samtidig kan den skyde video i 4K med 30fps og et video codec på 10bit.

6-retningssensorer undgår hindringer hele vejen rundt

Med Mavic 2 Pro har man prioriteret sikkerhed højt, så du som dronepilot kan holde fokus på det vigtige - nemlig at tage gode billeder og video. DJI Mavic er udstyret med hele 6 retningssensorer og kan detektere objekter hele vejen rundt - og redde dig fra eventuelle styrt.

Det er den samme teknologi, som vi kender fra nyere biler, hvor dronen reagerer inden kollision med et objekt. Denne feature er guld værd, når du flyver i scenarier, hvor der er trængt med plads - eller hvor dronen skal tæt på genstande. Det vil typisk være i situationer, hvor dronen skal inspicere et tag.

Husk dog, at disse sikkerhedssensorer er en god sikkerhed, men aldrig en garanti for, at din drone ikke kan styrte. Der er sjældne situationer, hvor objekter kan finde en blind vinkel - og disse sensorer kan i enkelte situationer have svært ved at detektere wires, blade i trækroner eller objekter under svag belysning. Husk derfor altid at tage forbehold for dette, når du planlægger dine operationer.

Sensorer
Tophastighed på 72 km/t

DJI Mavic 2 har en lang række forskellige flyve modes, der kan indstilles efter behov. Hvis du skal optage film kan det være en fordel at flyve ekstra langsomt for at få en "smooth" optagelse (i Tripod Mode). Og hvis du skal lege, kan det være underholdende at flyve hurtigt, hvor dronen kan flyve op til 72km/t (i Sport Mode). Husk dog, at når dronen flyver maksimalhastighed i Sport Mode, så tilterne den ekstra meget, hvor propellerne kan fremgå i billedmaterialet. Derfor er Sport Mode (med ekstra hastighed) kun tiltænkt sjov.

Hurtig
Kan flyve 31 minutter

Med DJI Mavic 2 kan du flyve i 31 minutter. Via de inteligente batterier sørger dronen for at give dig besked i god tid, når batteriet er ved at løbe tør for strøm.

Med en vægt på lidt over 900 gram ligger DJI Mavic 2 sikkert og stabilt i luften. Batterierne og flysystemerne sikre masser af kraftoverskud i selv hårdt vejr. Du kan altid være sikker på, at DJI Mavic 2 følger dine kommandoer - og endda selv flyve tilbage og lander præcis hvor du startede, hvis du mister forbindelsen til dronen.

Mavic 2
Sikkerhedssystemer forudser objekter

DJI er udstyret med det nyeste sensorsystem, DJI APAS, der er et nyt og mere sikkert værktøj til planlægning af effektive flyveruter ved automatisk flyvning. Dette giver eksempelvis mere sikkerhed, når sikkerhedssystemet aktiveres ved brudt forbindelse mellem fjernkontrol og drone. Samtidig giver det mere tryghed ved preprogrammerede flyveruter, hvor dronen elegant kan navigere udenom tydelig objekter.

Sammenfoldet
Hasselblads Natural Color Solution (HNCS)

Som noget nyt har DJI Mavic 2 monteret et Hasselblad-kamera. Selve kameraet er udstyret med en 1" sensor fra SONY, men det unikke og specielle ved dette kamera er, at det benytter sig af Hasselblads digitale farvegengivelse (HNCS), der er anerkendt for dens præcision.

Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) er optimeret til at give dine billeder den højeste farvepræcision. Systemet leverer glattere tonalovergange og en mere analog filmlignende billedkvalitet direkte fra kameraet.

Hasselblads farvegengivelse giver dig altså dine billeder et mere naturligt og ægte look - og de bedste forudsætninger for efterredigering, når du har indsamlet dit billedmateriale

DJI Hasselblad kamera
Mange flere farver i billederne

Hasselblad har som noget nyt skabt en dronekamera, der tager billeder og video i 10 bit i stedet for 8 bit, der ellers har været standarden på de fleste droner. Dette betyder i praktisk, at du har mange flere farver at lege med i billedet. For at give et indtryk af forskellen på et 8 bit og et 10 bit-kamera, kan du her læse, hvor mange flere farver du får i billedet:

 • Et kamera med en 8 bit-sensor giver 16.800.000 forskellige farvetoner
 • Et kamera med en 10 bit-sensor giver 1.000.000.000 forskellige farvetoner

Det kan være svært at se forskellen på de to bit-størrelser, hvis billeder ligges op på Facebook eller Youtube, hvor billederne almindeligvis komprimeres ned til 8 bit. Fordelen ved 10 bit ligger i selve billedebehandlinge, hvor 10 bit giver mere frihed i redigeringen med mere informationer i billedet, mere spil i billedet på grund af flere detaljer - og du undgår at områder af pixels i billedet fejlagtigt bliver sammenlagt, da billedbehandlingsprogrammet ikke har tilstrækkelig information i billedet.

Farveprofil på Mavic 2 Pro
Variabel blænde giver bedre billeder i mørke

Kameraet er udstyret med et hurtigt objektiv med en variabel blænde på f2.8 - f11. Det betyder, at du som fotograf har mulighed for at justere på, hvor meget lys der lukkes ind gennem objektivet. Jo større blænde, jo mindre lys lukkes ind på sensoren og omvendt. Det betyder, at du har mulighed for at indstille en relativt lav blænde på helt ned til f/2.8, hvilket giver dig nogle langt bedre forudsætninger for at tage gode, detaljerede billeder om aftenen og natten, hvor der ikke er så meget lys

Der er flere fordele ved en justerbar blænde. Det giver dig nemlig også mulighed for at indstille dybdeskarpheden. Det betyder i praksisk, at du kan indstille på, hvor fokus ligger i billedet- og hvad der bliver sløret. Det betyder, at du har mulighed for at tage et billede af et objekt, hvor objektet står skarpt, og hvor baggrunden fremstår sløret for at ligge ekstra fokus på objektet. Samtidig har du selvfølgelig også mulighed for at indstille kameraet til at indstille lige fokus på alle elementer i billedet, hvilket foretrækkes ved eksempelvis landskabsbilleder

OBS: det viste billede er komprimeret på grund af load tid og er derfor ikke repræsentativt for, hvordan et billede rigtigt ser ud med DJI Mavic 2 Pro

Variabel blænde på Mavic 2 Pro
Rækkevidde på 4 km

DJI Mavic 2 har en rækkevidde på 4 km. Det vil sige, at dronen kan flyve 4 km væk fra din fjernkontrol, hvis der ikke er forstyrrende elementer. Dog skal du være opmærksom på, at dansk lovgivning kræver, at du har dronen indenfor synsvidde. Samtidig er det også en god idé, så du ikke pludselig mister billedetransmissionen, mens dronen er langt væk - og derfor ikke tydeligt kan se, hvor den er.

DJI Mavic 2 tilbyder direkte livestream via OcuSync 2.0 streamed ned med 1080p til den medfølgende DJI Smart controller. Forbindelsen på dronen er på ren 2,4Ghz og er derfor ikke et WiFi-signal. Desuden har DJI Mavic 2 Pro en ekstra forbindelse på 5,8Ghz, hvis der skulle ske udfald på 2,4Ghz, som dronen selv skifter over til, hvis det bliver nødvendigt.

Billeder i 20 MP med stor 1" sensor

Det monterede Hasselblad kamera er udstyret med en avanceret 1" 20 MP CMOS sensor og det har nogle helt unikke fordele for dig.

Dette betyder først og fremmest, at kameraet tager billeder i 20 MP (megapixels). Det betyder på almindeligt dansk, at kameraet tager billeder på 20.000 pixels (bredde: 5000 pixels x højde: 4000 pixels) i forhold til standarden på 12.000 pixels (bredde: 4000 pixels x højde: 3000 pixels). Der er altså mulighed for en langt større opløsning i billederne. Fordelen ved dette er, at du får mulighed for at beskære i billedet og justere kompositionen i efterredigeringen, da du har flere pixels at lege med.

Samtidig er sensoren på 1" i forhold til 1/2,3", som der findes i de fleste andre droner på markedet. I praktisk betyder det, at sensoren kan indfange flere fotoner - og dermed opnå en langt større detaljegrad - og dermed en langt større "dybde" i billedet. Der er altså tale om en væsentlig forskel, som man kan tydeligt kan se med det blotte øje.

CMOS sensor Mavic 2 Pro
Hvad har de to Mavic 2-droner til fælles
 • Begge droner leveres med 8 GB indbygget lagringsenhed (lagring kan stadig øges med et microSD-kort)
 • Begge droner skyder 4K optagelser på op til 100 megabit per sekund (hvilket betyder bedre video ift. tidligere modeller)
 • Begge droner har en topfart på 72 km/t
 • Begge droner får 31 minutters flyvetid (den første Mavic-serie har 28 minutter)
 • Begge droner har 6 sensorer til detektering af forhindringer, hvilket betyder, at dronen kan registrere objekter i ALLE retninger (som vi kender fra Phantom 4 Pro)
 • Begge droner har det nye OcuSync 2.0-system, hvilket betyder at du får en stabil 1080p billede transmission
 • Begge droner har et maksimalt rækkevidde på op til 4 km (vær dog opmærksom på, at dronen altid skal holdes indenfor synsvidde)
 • Begge droner larmer mindre den første Mavic-serie
 • Begge droner har den nye Hyperlapse-funktion
Forskellen på Mavic 2 dronerne
Hyperlapse-funktion

Mavic 2-dronerne kan tage hyperlapse video, hvor dronen bevæger sig samtidig med, at hyperlapse sekvensen optages fra luften. Det giver altså nogle langt mere dynamiske hyperlapses med bevægelse i - i forhold til de statiske hyperlapse, man er vant til at se, hvor dronen står stille i luften, mens den optager.

Det er både muligt at skyde hyperlapses i fri bevægelse, cirkler, course lock mode og efter pre-definerede waypoints.

Den bevægende hyperlapse er kun noget, som er muligt at udføre med Mavic 2-serien og er ikke set før på tidligere udgivelser fra DJI

OBS: det viste billede er komprimeret på grund af load tid og er derfor ikke repræsentativt for, hvordan et billede rigtigt ser ud med DJI Mavic 2 Pro

Billede taget af Mavic 2 Pro
HyperLight - Ny setting til bedre natbilleder

DJI har forbedret dronens kamera under dårlige lysforhold - eksempelvis om natten, der ellers var de tidligere Mavic-modellers svage punkt med for mørke, kornede natbillede.

Med den nye HyperLight-setting får du meget bedre betingelser under natflyvninger, hvor HyperLight går ind og reducerer støjen - og i høj grad forbedrer kvaliteten på dine billeder.

OBS: det viste billede er komprimeret på grund af load tid og er derfor ikke repræsentativt for, hvordan et billede rigtigt ser ud med DJI Mavic 2 Pro

Mavic 2 Pro billede taget om nattten

Mavic 2 Pro & Mavic 2 Zoom

Mavic 2 Pro Camera

Sensor 1” CMOS
Effective Pixels: 20 million
Lens FOV: about 77°
35 mm Format Equivalent: 28 mm
Aperture: f/2.8–f/11
Shooting Range: 1 m to ∞
ISO Range Video:
100-6400
Photo:
100-3200 (auto)
100-12800 (manual)
Shutter Speed Electronic Shutter: 8–1/8000s
Still Image Size 5472×3648
Still Photography Modes Single shot
Burst shooting: 3/5 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed frames at 0.7 EV Bias
Interval (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60s RAW:5/7/10/15/20/30/60s)
Video Resolution 4K: 3840×2160 24/25/30p
2.7K: 2688x1512 24/25/30/48/50/60p
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120p
Max Video Bitrate 100Mbps
Color Mode Dlog-M (10bit), support HDR video (HLG 10bit)
Supported File System FAT32 (≤ 32 GB)
exFAT (> 32 GB)
Photo Format JPEG / DNG (RAW)
Video Format MP4 / MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)

Aircraft

Takeoff Weight Mavic 2 Pro: 907 g
Mavic 2 Zoom: 905g
Dimensions Folded:
214×91×84 mm (length×width×height)
Unfolded:
322×242×84 mm (length×width×height)
Diagonal Distance 354 mm
Max Ascent Speed 5 m/s (S-mode)
4 m/s (P-mode)
Max Descent Speed 3 m/s (S-mode)
3 m/s (P-mode)
Max Speed (near sea level, no wind) 72 kph (S-mode)
Max Service Ceiling Above Sea Level 6000 m
Max Flight Time (no wind) 31 minutes (at a consistent 25 kph)
Max Hovering Time (no wind) 29 minutes
Max Flight Distance (no wind) 18 km (at a consistent 50 kph)
Max Wind Speed Resistance 29–38 km/t
Max Tilt Angle 35° (S-mode, with remote controller) 25° (P-mode)
Max Angular Velocity 200°/s
Operating Temperature Range -10°C - 40°C
Operating Frequency 2.400 - 2.483 GHz
5.725 - 5.850 GHz
Transmission Power (EIRP) 2.400 - 2.483 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
SRRC:≤20 dBm
MIC:≤20 dBm
5.725-5.850 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤14 dBm
SRRC:≤26 dBm
GNSS GPS+GLONASS
Hovering Accuracy Range Vertical:
± 0.1 m (when vision positioning is active)
± 0.5 m (with GPS positioning)
Horizontal:
± 0.3 m (when vision positioning is active)
± 1.5 m (with GPS positioning)
Internal Storage 8 GB

Sensing System

Sensing System Omnidirectional Obstacle Sensing1
Forward Precision Measurement Range: 0.5 - 20 m
Detectable Range: 20 - 40 m
Effective Sensing Speed: ≤ 14m/s
FOV: Horizontal: 40°, Vertical: 70°
Backward Precision Measurement Range: 0.5 - 16 m
Detectable Range: 16 - 32 m
Effective Sensing Speed: ≤ 12m/s
FOV: Horizontal: 60°, Vertical: 77°
Upward Precision Measurement Range: 0.1 - 8 m
Downward Precision Measurement Range: 0.5 - 11 m
Detectable Range: 11 - 22 m
Sides Precision Measurement Range: 0.5 - 10 m
Effective Sensing Speed: ≤ 8m/s
FOV: Horizontal: 80°, Vertical: 65°
Operating Environment Forward, Backward and Sides:
Surface with clear pattern and adequate lighting (lux > 15)
Upward:
Detects diffuse reflective surfaces (>20%) (walls, trees, people, etc.)
Downward:
Surface with clear pattern and adequate lighting (lux > 15)
Detects diffuse reflective surfaces (>20%) (walls, trees, people, etc.)

Charger

Input 100-240 V, 50/60 Hz, 1.8A
Output Main: 17.6 V ⎓ 3.41 A
or 17.0 V ⎓ 3.53 A USB: 5 V⎓2 A
Voltage 17.6 ± 0.1 V
Rated Power 60 W

APP

Video Transmission System OcuSync 2.0
Name DJI GO 4
Live View Quality Remote Controller:
720p@30fps / 1080p@30fps
DJI Goggles:
720p@30fps / 1080p@30fps DJI Goggles RE:
720p@30fps / 1080p@30fps
Latency (depending on environmental conditions and mobile device) 120 - 130 ms
Max Live View Bitrate 40Mbps
Required Operating System iOS 9.0 or later Android 4.4 or later

Footnotes

Footnotes [1] Omnidirectional Obstacle Sensing includes left/right, up/down, and forward/backward obstacle sensing. Sensing for left/right directions is only available in ActiveTrack or Tripod Mode. Omnidirectional Obstacle Sensing does not fully cover the circumference of a 360-degree arc. And left and right obstacle sensing system only works in specific modes and environments. DJI warranty does not cover any loss caused by crashing when flying left or right, even when ActiveTrack or Tripod mode is activated. Please be aware of your surroundings and App notifications when operating the Mavic 2 to ensure safety.
  These specs have been determined through tests conducted with the latest firmware. Firmware updates can enhance performance, so updating to the latest firmware is highly recommended.

Mavic 2 Zoom Camera

Sensor 1/2.3" CMOS
Effective Pixels: 12 million
Lens FOV: about 83° (24 mm); about 48° (48 mm)
35 mm Format Equivalent: 24-48 mm
Aperture: f/2.8 (24 mm)–f/3.8 (48 mm)
Shooting Range: 0.5 m to ∞
ISO Range Video:
100-3200
Photo:
100-1600 (auto)
100-3200 (manual)
Shutter Speed Electronic Shutter: 8–1/8000s
Still Image Size 4000×3000
Still Photography Modes Single shot
Burst shooting: 3/5/7 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5 bracketed frames at 0.7 EV Bias
Interval (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60s RAW:5/7/10/15/20/30/60s)
Video Resolution 4K: 3840×2160 24/25/30p
2.7K: 2688×1512 24/25/30/48/50/60p
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120p
Max Video Bitrate 100Mbps
Color Mode D-Clinelike
Supported File System FAT32 (≤ 32 GB)
exFAT (> 32 GB)
Photo Format JPEG / DNG (RAW)
Video Format MP4 / MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)

Gimbal

Mechanical Range Tilt: -135–45° Pan: -100–100°
Controllable Range Tilt: -90–30° Pan: -75–75°
Stabilization 3-axis (tilt, roll, pan)
Max Control Speed (tilt) 120° /s
Angular Vibration Range ±0.01° (Mavic 2 Pro)
±0.005° (Mavic 2 Zoom)

Remote Controller

Operating Frequency 2.400 - 2.483 GHz; 5.725 - 5.850 GHz
Max Transmission Distance (unobstructed, free of interference) 2.400 - 2.483 GHz; 5.725 - 5.850 GHz
FCC: 8000 m
CE: 5000 m
SRRC: 5000 m
MIC: 5000 m
Operating Temperature Range 0℃ - 40℃
Transmission Power (EIRP) 2.400 - 2.483 GHz
FCC: ≤26 dBm
CE: ≤20 dBm
SRRC: ≤20 dBm
MIC: ≤20 dBm
5.725-5.850 GHz
FCC: ≤26 dBm
CE: ≤14 dBm
SRRC: ≤26 dBm
Battery 3950 mAh
Operating Current/Voltage 1800 mA ⎓ 3.83 V
Supported Mobile Device Size Max length: 160 mm; max thickness: 6.5–8.5 mm
Supported USB Port Types Lightning, Micro USB (Type-B), USB-C

Intelligent Flight Battery

Capacity 3850 mAh
Voltage 15.4 V
Max Charging Voltage 17.6 V
Battery Type LiPo 4S
Energy 59.29 Wh
Net Weight 297 g
Charging Temperature Range 5℃ - 40℃
Max Charging Power 80 W

Supported SD Cards

Supported SD Cards Micro SD™
Supporting Micro SD with capacity up to 128 GB and R/W speed up to UHS-I Speed Grade 3
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+46) 8 446 870 44

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

info@droner.net